En online Styrkedag

28. august 2024

Årets Børnehjælpsdag er Børnehjælpsdagens fødselsdag, og dagen bruges på at hylde anbragte børn og unge og sætte fokus på deres håb og drømme.

Årets Børnehjælpsdag er en anderledes Styrkedag, idet det er det eneste online tilbud, der gives til plejebørnene, og herved er der mulighed for at samle børn og unge fra hele landet i et online fællesskab.


Årets Børnehjælpsdag er en live udsendelse på et lukket link, som kun er tilgængeligt for tilmeldte plejebørn. Denne online-dag kan altså inkludere nogle af de børn og unge, som er allermest udfordrede i forhold til social angst. Disse kan sidde hjemme i helt trygge rammer og stadig føle sig som en del af et fællesskab. De kan skrive i chatten, og medarbejderne fra Børnehjælpsdagen kan reagere på chatten live.

Inden livestreamingen i år havde børnene sendt drømmetegninger ind til Børnehjælpsdagen. Tegningerne indgik i en konkurrence, hvor Børnehjælpsdagen i løbet af udsendelsen trak lod, og børnene kunne vinde fede præmier.

En pædagog på en døgninstitution oplevede Årets Børnehjælpsdag således: ’Vores børn sad klinet til skærmen og fulgte med. De heppede oprigtigt på hinanden under lodtrækningen, og stemningen eksploderede, da et af vores børn blev udtrukket som vinder. Skøn stemning.’

Du kan læse mere om Børnehjælpsdagen og Styrkedagene her. 

Popermo Hjælp
+45 78 79 14 48

Popermo Vejhjælp

Popermo Rejsehjælp

Popermo Skadehjælp til dit hus og indbo

Popermo Hjælp ved glasskade på din bil

Popermo Hjælp ved misbrug af ID

 

Du kan læse mere her om Popermo Hjælp.

Følg os på Facebook & LinkedIn